Välkommen till den lilla förskolan på landet!

Rönö församling bedriver sedan 2008 en förskola med utomhuspedagogik i äppelträdgården invid Runtuna kyrka ett par mil utanför Nyköping. Förskolan ligger i en bygd som domineras av skogar, ängar och åkermark.

Förskolan I Vått & Torrt vill erbjuda en utmanande, rolig, innehållsrik och trygg miljö för dig och ditt barn. På vår förskola ska barnen mötas av engagerade pedagoger som strävar efter att varje dag ska vara lärorik, kreativ och lustfylld. Här prioriteras leken och den sociala samvaron då vi tänker att barn utvecklas och lär sig i mötet med andra barn och vuxna.

Nu har förskolan precis firat höstfest, en tradition som vi har varje år. På morgonen var trädgården smyckad och under natten hade Gumman höst besökt förskolan och gett oss en korg full med  äpplen och en stor musselsquash. Sedan hade hon skrivit ett brev till oss, vi började fundera över vem Gumman höst egentlgien är och  var hon bor? Kanske i ett slott uppe bland molnen, eller på månen trodde barnen. Tillsammans sjöng vi våra höstsånger och höstpysslade. Löv och kastanjepyssel  som blev till djur och sedan gjorde vi en naturväv tillsammans. Solen sken och vi lekte i löven!

loading...

 

Kontakta oss gärna:
Förskolan I Vått & Torrt

Runtuna Klockargård

611 93 Nyköping

Telefon:0155-241055


Maila oss
 

Information:
 

Läsårets andra studiedag: Onsdag 25 november. Både förskola och fritids är stängda för fortbildning.

Det tänkta innehållet på höstens föräldramöte kommuniceras i skriftlig form på grund av rådande virusläge. Den som har frågor om verksamheten kan alltid boka tid för ett enskilt möte. Alla möten sker utomhus, med avstånd.  Välkomna!
----------------------------------------------------

 

Nyfiken på förskolans dataskyddspolicy och GDPR? Klicka på "Vår förskola" här ovan i huvudmenyn. Välj sedan GDPR.
------------------------------------------------

Vill du ha information kring rutiner och riktlinjer med anledning av Coronakrisen?
 Klicka på sjukdomar i huvdmenyn ovan.
OBS! Håll avstånd vid hämtningar/lämningar!
----------------------------------------------------