Välkommen till den lilla förskolan på landet!

Rönö församling bedriver sedan 2008 en förskola med utomhuspedagogik i äppelträdgården invid Runtuna kyrka ett par mil utanför Nyköping. Förskolan ligger i en bygd som domineras av skogar, ängar och åkermark.

Förskolan I Vått & Torrt vill erbjuda en utmanande, rolig, innehållsrik och trygg miljö för dig och ditt barn. På vår förskola ska barnen mötas av engagerade pedagoger som strävar efter att varje dag ska vara lärorik, kreativ och lustfylld. Här prioriteras leken och den sociala samvaron då vi tänker att barn utvecklas och lär sig i mötet med andra barn och vuxna.

Kontakta oss gärna:
Förskolan I Vått & Torrt

Runtuna Klockargård

611 93 Nyköping

Telefon:0155-241055

Maila oss

Information:

OBS! Sommaravslutningen inställd för vårdnadshavare pga Coronaviruset.

Föräldramöte tisdag 25 aug kl.18.30-20
Välkomna!
(Beroende på Coronaläget kan mötet ställas in eller äga rum utomhus.)
----------------------------------------------------

Nyfiken på förskolans dataskyddspolicy och GDPR? Klicka på "Vår förskola" här ovan i huvudmenyn. Välj sedan GDPR.
------------------------------------------------

Vill du ha information kring rutiner och riktlinjer med anledning av Coronakrisen?
 Klicka på sjukdomar i huvdmenyn ovan.
OBS! Håll avstånd vid hämtningar/lämningar!